Aircoservice

Vooral in de zomermaanden is het een optie die je niet in je auto wilt missen, de airco. Maar ook de airconditioning in je auto heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Laat deze dan regelmatig controleren door de specialist.

Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om je airco door te meten, af te vullen of te herstellen bij een eventueel defect. Zo kun jij optimaal genieten van een heerlijke temperatuur in je auto, ongeacht de weersomstandigheden.

Een luchtje aan?

Je raakt al snel gewend aan een goed werkende airco. Het is dus niet gek als je denkt dat deze geen onderhoud nodig heeft, het wordt immers koud in de auto. Maar zelfs een goed werkende airco verliest 8 tot 10% koudemiddel per jaar. Dus laat je airco regelmatig door ons controleren om eventuele schades te voorkomen.

Naast het behoud en de werking van je airco, is het voor jezelf ook belangrijk dat je airco in topconditie blijft. Bij goed onderhoud aan je airco voorkom je nare luchtjes, brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en krijg je minder snel last van hooikoorts. Laat ons je airco dus regelmatig controleren.