Reparaties

Is er een defect aan uw auto? Wij helpen u snel en vakkundig bij uw auto reparatie. Wij brengen de gebreken van uw auto in kaart en overleggen met u over de mogelijkheden. Mochten we tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend contact met u op om dit met u te bespreken. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen niet alleen waar voor uw geld omdat wij werken met A-kwaliteit onderdelen, maar geven ook een jaar garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen.

Onderhoud

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen kunt u vervelende verrassingen onderweg voorkomen.

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is.

Een APK is alleen een controle op de staat van de auto op dat moment, het is geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Wij controleren uw auto volledig bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt en vervangen de onderdelen die hierbij nodig zijn.

Doordat wij met de juiste producten en onderdelen werken met een goede prijs/kwaliteit, kunnen wij u een jaar garantie bieden op elke reparatie.

Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag naar een prijsopgave